Kändisar å sånt

Det var ett tag sedan jag skrev.. Men så mycket har inte hänt. Har varit lite i gbg trots problem med både SL och SJ. Iofs har SJ-problemen bara varit till fördel för mig eftersom de erbjuder fria ombokningar. Så jag är nöjd :) På resan tillbaka till sthlm igår eftermiddag så fick jag tom åka i första klass vilket bl.a inkluderar fritt internet och fri frukost och allt detta för endast 95:-

Som sagt, göteborg i ett par dagar. Det var soligt och fint och mycket hanns med. Påväg dit var mitt tåg över två timmar försentat vilket gav mig mer tid att plugga på tåget :P Samt att jag fick syn på hela tre B-kändisar på samma tåg. Wehoo. :P
Inte nog med det, väl i gbg såg jag en ny kändis - Stefan Ingves höll en föreläsning för CBS på Chalmers. Det ni :)

Gbg bjöd även på matmässa, utbildningsmässa, en kär återträff med teatervän samt en rolig och tuff badmingtontimma med Darling - jag känner fortfarande av träningsvärken (!)




Ge mig nya batterier - ge mig sol!

Jag tittar igenom mina gamla inlägg. Och finner ett genomgående samband med väder och humör för det aktuella datumet jag skriver. Det är ju nästan lite skrämmande vad lite sol kan göra. När solen skiner och termometern visar plus - isen smälter och man (iaf jag!) går runt med ett stort leende på läpparna!

Åh vad jag längtar till våren! Dagen det slår om - känns i hela kroppen. Pirrar i magen lite som den första förälskelsen. Helt underbart. Det verkar dock dröja lite tills våren kommer.. så jag hoppas verkligen att en sista minuten blir av inom kort. :)



RSS 2.0